Predstavljamo vam ekološke

kmetije z raznoliko ponudbo

domačih breskev, češenj, ipd.

 

8. januar, 2014 | ARHIV
Mike Adams, poznan kot »Health Ranger« spletne strani NaturalNews.com, je na včerajšnji dan predstavil svojo metodo preiskovanja in ocenjevanja hrane, ki jo je poimenoval Retencijski faktor za kovine (angl. Metals Retention Factor, MRF). S svojim razvojem prikazuje, da naše telo ne absorbira v celoti vseh elementov, ki so v hrani. Osredotočil se je predvsem na toksične snovi, med ... beri naprej »
  • Izberi stran:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Prikazujem: 1 - 9
24. december, 2013
Božični čas skoraj ne mine brez cimeta. Ta začimba nas s svojim okusom greje v piškotkih, jabolčnih zavitkih, čajih, kuhanem vinu in še marsikateri dobroti. Je ena najstarejših začimb, njegova uporaba ...
beri naprej »
7. oktober, 2013
Cink je esencialen element v sledeh, ki ga najdemo v vseh celicah našega telesa. Ima pomembno vlogo pri krepitvi imunskega sistema, zaščiti celičnih membran pred prostimi radikali, preprečuje strukturne ...
beri naprej »
16. maj, 2013
Želja marsikaterega lastnika vrta je imeti na svojem vrtu skalnjak, s katerim skuša poudariti dekorativno vrednost kamna, ki se dopolnjuje s cvetočimi nasaditvami. Seveda skalnjak ni samo zvrnjen kup skal ...
beri naprej »
30. april, 2013
Trenutno predlagana uredba EU o rastlinskem razmnoževalnem materialu vsebuje spremembe, ki prinašajo za Slovenijo nesprejemljiva tveganja za neodvisnost. Po besedah Maria Lešnika, dekana Fakultete za kmetijstvo ...
beri naprej »
20. april, 2013
Topinambur ( Helianthus tuberosus ) je krompirju podobno živilo, ki ga poznajo nekateri tudi pod imeni ameriški krompir, laški krompir, sladki krompir (v tem primeru ga ne mešati s sladkim krompirjem, ...
beri naprej »
24. februar, 2013
Žal živimo v času, v katerem je okolje tako zelo onesnaženo, kot ni bilo v vsej zgodovini človeštva. In temu onesnaženju se ne moremo več ogniti. Vse škodljive snovi, ki jih proizvaja človek, prehajajo ...
beri naprej »
8. november, 2012
“ Nimam več kosila v šoli, ker starši nimajo dovolj denarja. Bilo mi je zelo hudo, ko tistega dne nisem smel več z njimi. Vsi drugi so jedli, jaz pa nisem ,” premaga jok tihega 12-letnega ...
beri naprej »
3. oktober, 2012
Slaba posledica širjenja knjig o dietah v zadnjem času je, da so ljudje bolj kot so bili kdaj koli prej zmedeni glede pomena ogljikovih hidratov. Obstaja gora dokazov (Kitajska študija, najbolj celostna ...
beri naprej »
27. september, 2012
V Rusijo je sedaj prepovedano uvažati genetsko spremenjeno (GS) koruzo, predvsem zaradi zaskrbljujočih rezultatov francoskih raziskovalcev. V podganah, ki so se celo življenje prehranjevale z Monsantovo ...
beri naprej »
  • Izberi stran:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Prikazujem: 1 - 9

Anketa
Katera olja/maščobe uporabljate pri kuhi? [389]
rastlinska olja ("klasična", rafinirana)
oljčno olje
kokosovo maščobo
maslo
margarino
kuham na vodi, na koncu dodam hladno stisnjeno olje
hladnjo stisnjeno rastlinsko olje

NAGRADNA IGRA Z LEPIMI

NAGRADAMI

 

Za sodelovanje je dovolj že

registracija na našem forumu.

 

 

EKOSLOVENIJA.SI SE ZAVZEMA ZA OHRANITEV

AVTOHTONE KRANJSKE ČEBELE

 

Pridruži se akciji "Ohranimo čebele" tudi ti,

je preprosto in zabavno.